Оригінальні гарніри і соуси як смачно зварити макарони

Поєднання продуктів, що створюють разом приємні на смак ансамблі, відомі з давніх пір. Наприклад, рис це кращий гарнір до курки, гарнір до котлет зелений горошок, тушковану капусту найкраще подати з смаженою свининою або запеченим гусаком, а до делікатесних рибних страв або страв з птиці прекрасно підходять шампіньйони. Ці сполучення не випадкові і засновані на тому, що гарнір повинен бути або подібним за якістю з основним продуктом, або пом’якшувати або посилювати його смак. Наприклад, приготування гарнірів з капусти до таких продуктів, як свинина, качка чи гуска, покликане пом’якшити їх жирність і врівноважити калорійність цілого страви. У кулінарії особливе місце займають гарніри з картоплі. Завдяки своїм смаковим якостям, картопля є універсальним продуктом для приготування гарнірів до м’яса, птиці, дичини, рибі і різним ковбасним виробам.

Його основна перевага в тому, що він піддається різної кулінарній обробці і в різних стравах може використовуватися в різних видах. Наприклад, до сосисок або шинці картопля подають у вигляді пюре, до смаженого м’яса картопля-фрі, гарнір до риби відварну картоплю. Якщо ви вирішуєте, що подати до холодного страви або закуски, то майте на увазі, що рецепти гарнірів з круп або макаронних виробів вам не підійдуть.

Гарнір для холодного страви повинен бути смачним саме в холодному вигляді, тому в цій ситуації краще використовувати овочевий гарнір з гострими приправами, соління, яйця. А відварні макарони й круп’яні каші це гарніри до качці, гуляшу, м’ясної відбивної. Тому перш, ніж зайнятися приготуванням гарнірів до свинини, баранини, риби або морепродуктів, подумайте про те, як вони будуть поєднуватися з цими продуктами.

Всі гарніри на Webspoon. ru це зібрання найсмачніших, оригінальних рецептів з усього світу. Деякі з них готуються швидко і просто, з іншими доведеться повозитися, а й ті, і інші відрізняються прекрасними смаковими якостями. У цьому ви можете не сумніватися, адже ми все це готували і їли самі!.

Оригінальні гарніри і соуси як смачно зварити макарони

Прочитати статтю повністю.


Коментарі:

Бородатий Санич пише: Наскільки я розумію, тут взагалі важливий сам принцип – котлетка і якийсь соус або салатик всередині омлету. Як саме цього досягти і які інгредієнти застосовувати – питання фантазії кухаря …

Aliya Aubakirova пише: обожнюю Брізоль! замість огірочків можна помідорчики. так смачніше))) спасибо за рецепт

Бородатий Санич пише: Це не мені – автор рецепта вказаний в описі відео. Але з Вашою оцінкою погоджуся, чому, власне, я його до себе і потягнув.

марина галич пише: Супер! Мені сподобалося! Ніколи раніше не робила, обов’язково спробую! Спасибі за таке докладне і зрозуміле відео!

777FoLkSwAgEn пише: А не сильно багато яєць? Мені здається що м’ясо зовсім буде чувствоваться.Я їв бризол з іншою начинкою, окрошку нагадує! А так велике спасибі за рецепт.

Ель Нура пише: нееееееееет …. я не згодна з цими пропорціями … м’ясо мало, яєць забагато, чоловікові моєму не сподобається! І фарширую я з грибами та цибулею, зрозуміло смаженими, ну це вже справа смаку!

Бородатий Санич пише: Не знаю, я саме так не пробував. Вже дуже тонко і ніжно – потрібно дуже постаратися. Можна значно простіше – котлетка окремо, яєчня – окремо. Смажиться котлетка, досить тонка, потім – яєчня-бовтанка. Коли у яєчні починає "схоплюватися" верхній шар, ближче до одного її краю кладеться соус типу тартару, на нього котлетка, зверху – ще соус і все це накривається вільним краєм яєчні. Через 10-15 секунд отриманий "конвертик" можна на сковорідці перевернути. На смак – те ж саме.

Оксана Ксенія пише: Прекрасний рецепт … робила дуже смачно, начинка була замість марін.огурчіков свіжі помідори дрібно нарізані.

Бородатий Санич пише: Так, напевно можна фантазувати – продукти дозволяють.

Бородатий Санич пише: Пропорції і добавки – особиста справа кожного. Саме цим і досягається різноманітність і оригінальність рецептів.

Я трохи вище писав: найпростіше – це звернути готову котлетку в яєчню. Але й тут можливі варіанти …

Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × 4 =