Як зварити мило з основи?

Для цього Вам знадобляться такі інгредієнти: харчові ароматизатори, віддушки або парфумерні композиції харчові барвники або пігменти, перламутри, гліттер інші всілякі наповнювачі за вашим бажанням мед, сухе молоко, мелені вівсяні пластівці, мелену каву, косметична грязь або глина, рослинні екстракти, сухоцвіти і т. д. головне не переборщити J Орієнтовна дозування основних інгредієнтів для 100 г основи 3 4 краплі віддушки або парфумерної композиції (якщо будете додавати ефірне масло, його аромат може перебити отдушку або ароматизатор) 1/3 1/2 ч. ложки пігменту або перламутру 3 Січень ч. ложки косметичної глини 2 Квітня ч.

ложки мелених вівсяних пластівців

3 січня ч. ложки меду

1/3 1/2 ч. ложки скрабу (мелену каву, кокосова стружка та ін) Порядок дій: 1. Для початку потрібно все підготувати до роботи, так як мильна основа застигає швидко і шукати ту чи іншу добавку буде ніколи. Відміряйте необхідну кількість компонентів.

Якщо ви купили барвник або пігмент в порошку, обов’язково перед використанням розведіть його водою, а пігмент маслом. Те ж саме стосується діоксиду титану, якщо ви хочете зробити з прозорої основи непрозору, діоксид треба добре розвести у воді. Приготуйте ложку або паличку для перемішування. Дуже зручно використовувати бамбукову паличку для суші.

Обов’язково покладіть поруч невеликий рушник або ганчірку. Рас] ставте форми на горизонтальній по] верхности так, щоб вам було зручно заливати в них масу. Поки маса не за] холоне, рухати форми небажано. 2. Отже, ножем наріжте основу на невеликі шматочки, розміром з половинку волоського горіха, так вона швидше розтопиться.

Помістіть шматочки в миску з жаростійкого скла. Поставте на водяну баню на 10 -15 хвилин. Накрийте посуд кришкою, щоб під час нагрівання не випаровувалася волога. Слідкуйте, щоб основа не закипіла. Також основу можна розтопити в мікрохвильовій печі: для 100 г потрібно 1 2 хвилини при середньому температурному режимі (350 ват).

Важливо не упустити момент, коли основа розтане, і не перегріти її. Розплавляючи велика кількість, періодично помішуйте її для рівномірного нагріву. У розплавленому вигляді основа схожа на дуже рідкий кисіль без грудочок. 3. Додайте в гарячу основу 1 кавову ложку жирного масла і добре його перемішайте, але не різко, інакше основа помутніє.

Не старайтесь покласти в мильну основу побільше масла, оскільки масло прекрасний піногасник, і якщо покласти його занадто багато, то мило просто перестане милиться, а масло виступить дрібними росинками на його поверхні. Для утворення хорошої піни додавайте завжди 1-3 краплі касторової олії. 4. Потім по краплях додавайте барвник, плавно перемішуючи масу. 5. При бажанні додайте інші природні наповнювачі.

Знову ретельно розмішайте. 6. Далі додайте ароматичні речовини харчовий ароматизатор або отдушку, парфумерну композицію, ефірне масло. 7. Обережно вилийте суміш у форму. 8. Якщо на поверхні утворилися бульбашки, окропити її спиртом з пульверизатора. 9. Час охолодження мила залежить від об’єму форми і становить від 15 хвилин до декількох годин. Якщо форма невелика, залишилося почекати 15 20 хвилин і мило можна виймати! Якщо ви зробили мило в пластиковій формі, після того як мило застигне, покладіть його на пару хвилин у морозильник, після цього мило легко дістанеться з форми.

Як зварити мило з основи?

Прочитати статтю повністю.


Коментарі:
Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × three =