Як зробити біляші соковитими Відомо, що сік надає біляші велику кількість цибулі в начинці.

Як зробити біляші соковитими? Відомо, що сік надає біляші велику кількість цибулі в начинці,

Решта відповіді

Анна Берсенёва Учень (166) 1 рік тому

Сьогодні поділюся з вами секретами соковитих беляшей, які зроблять біляші надзвичайно смачними. Для того, щоб біляші або чебуреки були соковитими, зовсім не обов’язково робити начинку надмірно жирною. Зазвичай, щоб біляші були соковитими, фарш для начинки роблять навпіл з яловичини і жирної свинини або баранини.

Саме жирний фарш додає начинці соковитість, додає страві калорійність, яка багатьох з нас змушує відмовитися від такої страви. Але є один спосіб зробити біляші соковитими, навіть якщо ми використовуємо для начинки тільки одну пісну яловичину.

Для цього всього лише і потрібно перед ліпленням беляшей, додати у фарш колотий лід, швидко зліпити беляш і відправити його на добре розігріту сковороду з маслом. Головне, все робити швидко, щоб років в начинці почав танути тільки в процесі смаження. Розтанувши, лід вбере в себе всі приправи фаршу і зробить начинку біляші ароматною і соковитою.

Кілька порад з приготування біляшів

Біляші повинні бути обов’язково просмаженими всередині. Для цього масло не повинно бути сильно гарячим. Якщо біляші корічневеют занадто швидко, зменшіть температуру. У мене обжарка зазвичай займає 3-4 хвилини з кожного боку.

Вдобавок ви уникнете бризки масла, тому як саме рідина, яка потрапляє в гаряче масло, дає всім відомий феєрверк з жирних крапель. Масло має бути дуже багато, приблизно стільки, щоб рівень масла доходив до середини біляші, майже у фритюрі.

Обов’язково викладайте біляші в масло спочатку тією стороною, де знаходиться отвір. Таким чином беляшік присмажити і як би затримає всі соки всередині. А коли ви його переверне, сік не буде витікати назовні.

Важливий момент:

Обов’язково треба залишити місце на сковороді навколо кожного біляші, так вони якісніше пропікаються.

Після обсмажування в киплячій олії з двох сторін, біляші складають на паперовий рушник, так іде лиш і і накрити кришкою Іліна жир.

Можна біляші на 15 хвилин поставити в гарячу духовку. Після цього їх скласти в каструлю, ставлячи вертикально, не накладаючи один на одного і накрити кришкою або рушником. Після такої процедури біляші стають м’якими і чудовими на смак!

Ще раджу подивитися статті – Як виходить смачний пиріг, Замішуємо тісто – маленькі секрети. У них ви також зможете знайти щось корисне для себе.

Удачі вам і будьте здорові!

alfa omega Мудрець (17649) 1 рік тому

Можна тісто трохи товстіший зробити, краї трохи краще притискати і перевертати НЕ виделкою (вона часто дірявить біляші і сік йде в масло, залишаючи біляші сухими). а лопаткою або щипцями без зубчиків. А в начинку, крім цибулі, можна влити 3-4 столових ложки м’ясного або овочевого бульйону (або навіть звичайної води). Але так, щоб фарш не став рідким, а тільки трохи в’язким.

Найкраще Засіб від паразитів Просвітлений (20254) 1 рік тому

від рідини (бульйону) вони ще сильніше рвуться. (Пробувала).

Прочитати повністю: Джерело

Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 + 5 =