Як варити пшеничну кашу: секрети приготування смачної страви

Інгредієнти: пшоно 0,5 ст. , Вода 1 ст. , Молоко 1 ст. У меню для дитини у відповідний час першого прикорму поряд з різноманітними вводяться каші. Спочатку це можуть бути каші на основі сухих сумішей вже готових каш, які кожна мама без праці знайде в найближчому магазині. На зміну їм приходять каші домашнього приготування.

Корисної і цінної за своїми поживними властивостями є пшоняна каша, адже пшоно містить калій необхідний елемент для роботи сердечка і ще безліч корисних вітамінів і мікроелементів. 1. Пшоно перебрати, щоб не траплялися коричневі НЕ лущені зернятка. 2. Вимити тричі в холодній воді, перетираючи крупу між долонями, і залити водою.

3. Варити на середньому вогні до того моменту, поки не википить вся вода, що займе приблизно хвилин 10-15. 4. Потім додати в кашу молоко, перемішати і варити під закритою кришкою на дуже маленькому вогні приблизно хвилин 20-25. 5. На тарілочку поставити сито і викласти в нього одну столову ложку пшоняної каші. 6. Притримуючи сито рукою, щоб не зісковзнула, ложкою розтерти кашу. 7. В результаті чого із зворотного боку сита у вас вийде ось така однорідна кашка.

8. Таким же способом протерти необхідну кількість каші смачне і корисне готово! – Якщо використовувати тільки молоко без води для приготування пшоняної каші є велика ймовірність того, що вона все-таки підгорить, як би ретельно ви її не примушували, – замість коров’ячого молока для харчування дитини-алергіка можна використовувати козяче молоко, – якщо у мами свого молочка достатньо, для самих маленьких діток можна варити невелика кількість каші на грудному молоці, яке обов’язково має бути свіжим, або зберігаються в морозильній камері після зціджування для цього відмінно підходить система AVENT, – якщо каша вийшла надто густий можете розбавити її кип’яченою водою, або кип’яченим молоком, – додавати чи сіль і цукор в кашу рішення самої мами залежно від того, як ви організували дитяче харчування.

Як варити пшеничну кашу: секрети приготування смачної страви

Прочитати статтю повністю.


Коментарі:

Анатолій Редько пише: Я не кухар але іноді є настрій приготувати, а з приводу страви ну прикиньте гриби і томатна паста це ж че за смак? Так на вскидку від себе до грибів підуть вершки, спробуйте і дізнаєтеся.

boomuzer пише: Чому у кухаря не вкрита голова?

Джулі Лобе пише: вам то добре а у меня нету мультиварки; (

Hussein Izatiloev пише: а я люблю поїсти 🙂 прям з мультиварки.

Katya0208 пише: Хороший рецепт, тільки краще це зробити на режимі "Гречка" і води дозовано. Гречка буде розсипчастою)))

Господарочка Ангеліна пише: Я мультиварку теж полюбив, за те що тепер жир і масло не розбризкується по стінах 🙂

Михайло Стасов пише: кумедна))

Daria Uzhegova пише: Розумниця!)))

Маруся Мультиварка пише: Молодець, Ангеліна я теж люблю мультиварку за те що в ній так легко все готувати

Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fifteen − 12 =