Як варити макарони в мультиварки?  Рецепти і тонкощі приготування

Отже, чистимо цибулю і дрібно нарізаємо, подрібнюємо часник, сосиски нарізаємо дрібними полукружьями. У мультиварку наливаємо воду, і поки вона закипає, обсмажуємо в сковорідці на олії цибулю. Коли цибуля підрум’яниться, додаємо в сковорідку нарізані сосиски і часник і обсмажуємо ще 5-7 хвилин.

Після цього в сковорідку тонким струмком вливаємо вершки, добре перемішуємо, зменшуємо вогонь до мінімуму. На дрібну тертку натираємо половину сиру пармезан, висипаємо його в сковорідку і добре перемішуємо. Далі потрібно додати сіль, імбир і чорний мелений перець. Помішуйте соус, поки весь пармезан розплавиться. Розбийте в сковорідку яйце і швидко все перемішайте.

Після цього соус готовий: у нас вийшов гострий вершковий соус. Тим часом вода в мультиварки закипіла. Кладемо в воду сіль і викладаємо в неї макарони, вибираємо режим asta (Макарони) на час 10 хвилин.

Тут є одна тонкість: різні сорти макаронів вимагають різної кількості води. Хитрість полягає в тому, щоб налити води саме стільки, скільки здатні увібрати макарони. Також не переборщіть з сіллю: пам’ятайте, що сир пармезан також містить сіль, тому соліть помірно, краще досоліть при необхідності вже готову страву. Закриваємо кришку. Коли прозвучить сигнал, залиште макарони в мультиварки ще на 8-10 хвилин, потім відкрийте кришку каструлі і вилийте соус в макарони. Перезапускаємо заново мультиварку в режимі Гасіння на 10 хвилин. Після сигналу можна дати макаронам постояти під кришкою ще хвилин п’ять.

Все! Наші макарони у вершковому соусі готові. Готову страву вже на тарілці можна ще раз посипати меленим перцем і тертим сиром. Мені, наприклад, подобається локшина з великою кількістю пармезану.

Приємного апетиту!.

Як варити макарони в мультиварки? Рецепти і тонкощі приготування

Прочитати статтю повністю.


Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 − 7 =