Як варити кукурудзу?

Сьогодні я розповім, як смачно зварити кукурудзу. У моїй родині всі люблять кукурудзу, і я випробувала багато способів її приготування. Я варила кукурудзу у воді на плиті, в пароварці, запікала в духовці, сьогодні я приготую її в мікрохвильовій печі. При приготуванні кукурудзи часто виникає питання: Як правильно зварити кукурудзу? Або: Як швидко зварити кукурудзу? Чому іноді через 10 хвилин кукурудза готова, а іноді і 2 годин не вистачає для готовності? Все дуже просто справа в різних сортах кукурудзи та зрілості качанів. На ринках найчастіше продають кормову. Найкраще купувати цукрову кукурудзу, вона містить більше корисних речовин, ніж кормова і відмінно підійде для їжі.

Як відрізнити молоду кукурудзу від старої? Молода кукурудза світліша, а стара насичено жовта. Але не можна стверджувати, що молода кукурудза, смачніше старої. Просто стара кукурудза довше готується.

Отже, як же все-таки смачно приготувати кукурудзу? Я знаю кілька способів: Кукурудза в пароварці. Перед приготуванням кукурудзу потрібно почистити від листя і волосків. Скласти її в ярус пароварки і поставити таймер на 15-50 хвилин. Для перевірки готовності кукурудзи, можна відщипнути одне зернятко і спробувати його. Відварна кукурудза. Молоду кукурудзу потрібно варити в трохи підсоленій воді, додавши 1 ч. л. цукру на літр води. Час варіння від 10 до 30 хвилин.

А стару в прісній воді, так як сіль зробить її ще жорсткіше. Час варіння від 30 хвилин до 1 години. Після того як кукурудза звариться, потрібно натерти її сіллю, це підкреслить її смак.

Кукурудза в мікрохвильовій печі. Очищені качани скласти в ємність для мікрохвильової печі, порізати їх, якщо не входять. Накрити кришкою і поставити таймер на 10-20 хвилин. Як варіант додати в ємність з кукурудзою води. Кукурудза в духовці. Очищені качани скласти у форму для запікання, зверху змастити рослинним або вершковим маслом, поставити в духовку, розігріту до 250 градусів.

Запікати до золотистої скоринки. Або, як я підгледіла в одній кулінарній передачі: в розм’якшене вершкове масло додати дрібно порізану петрушку, подрібнений часник, сіль і чорний перець. Обмазати цією сумішшю качани кукурудзи, загорнути її у фольгу і поставити випікатися в духовку, розігріту до 200 градусів, на 20 хвилин. Для приготування вареної кукурудзи знадобиться: Сіль за смаком. Рецепт приготування вареної кукурудзи: 1.

Почистити кукурудзу від листя і волосків. 2. Скласти в каструльку для мікрохвильовки. 3. Поставити таймер на 10 хвилин. Через 10 хвилин спробувати на готовність (просто отщіпніте зернятко), якщо кукурудза не готова, додати ще час.

4. Натерти готову кукурудзу сіллю. Приємного апетиту! Чим корисна кукурудза? Крім смакових якостей кукурудза має безліч корисних властивостей. У ній містяться необхідні для людини мінеральні речовини: солі кальцію, калію, магнію, фосфору, заліза. Цукрова кукурудза багата вітамінами E, B, і аскорбінової кислотою. Так що їжте кукурудзу частіше! З легких страв, можу порекомендувати вам, і. Після цих страв така легкість, прям як в рекламі про Данон!.

Як варити кукурудзу?

Прочитати статтю повністю.


Коментарі:

Cerdca пише: @ JulySecrets July, спасибі за коментар. А мені захотілося гарний макіяж.

Cerdca пише: Дякую за коментар, напевно залежить від сорту.

Mikhail Ksenofontov пише: від 5 до 10 хвилин????? Молоду варять від 10 до 15 хвилин, а стару від 30 до 45 хвилин

olg963319 пише: пішла за кукурудзою. смачно!!!

Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 − 11 =