Як варити гарбузову кашу?  Рекомендації, рецепти, відео

Гарбузова каша – приготуйте традиційне українське осіннє блюдо. Корисна і поживна гарбузова каша – чудове блюдо для осіннього меню. Вона здатна зарядити вас енергією на цілий день. Причому, така гарбузова каша добре підходить як для сніданку, так і для обіду, і для вечері. Традиційно українська гарбузова каша готується безпосередньо з самої гарбуза, або ж у неї ще додаються різні крупи: Рис, пшоно, манка або вівсянка.

ЧИТАЙ: Зазвичай гарбузова каша заправляється вершковим маслом і цукром. Але можна поліпшити смак гарбузової каші, додавши в неї мед, горіхи або сухофрукти. Гарбузова каша готується дуже просто і швидко, її по силам зварити навіть починає господині. Гарбузова каша готується з наступних продуктів: 0,5 кг гарбуза, 100 мл молока, 1 ч.

ложка вершкового масла, 1-2 ч. ложки цукру, щіпка солі. ЧИТАЙ: Гарбузова каша-рецепт приготування: Гарбуз помийте і очистіть від шкірки і насіння. Поріжте гарбуз невеликими кубиками. Налийте в каструлю молоко і доведіть його до кипіння. Потім покладіть в молоко гарбуз, цукор, сіль і перемішайте. Варіть гарбузову кашу на слабкому вогні, періодично помішуючи, щоб не пригоріла.

ДИВИСЬ: Залежно від сорту гарбуза, гарбузова каша вариться приблизно 20-30 хвилин, поки гарбуз не почне розварюються. Готову гарбузову кашу добре перемішайте або збийте блендером і додайте олію. Гарбузова каша подається на стіл гарячою, але не менш смачна вона і остигнула. Приємного апетиту! Багато смачних рецептів читайте у спецтемі За матеріалами: tochka. net.

Як варити гарбузову кашу? Рекомендації, рецепти, відео

Прочитати статтю повністю.


Коментарі:

BT kievua пише: Для приготування гарбузової каші нам знадобляться такі інгредієнти:

Гарбуз – 350 г

Мед – 30 г Вершки 33% – 400 мл

Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 − 11 =