Як смачно замаринувати рижики?

Спершу потрібно розрахувати кількість всіх інгредієнтів. Для цього зважуємо немиті грибочки. Дані продукти розраховані на 1,5 кг немитих рижиків. Тепер можна готувати. 1. Рижики очищаємо і промиваємо. Потім викладаємо їх в каструльку шарами.

Спершу кладемо шар їх рижиків, потім лаврові листочки, часник, перець і сіль. Далі додаємо кріп і наливаємо оцет. Після цього кладемо залишилися рижики і все заливаємо водою. Води потрібно брати стільки, скільки пише в рецепті, адже рижики ще пускатимуть власний сік. 2. Далі викладаємо каструльку з грибочками на вогонь.

Як тільки суміш закипить, проварюємо її 30 хвилин. Щоб гриби не втратили свою форму, перемішувати їх не можна. Краще акуратненько струшувати каструльку. 3. Коли рижики будуть готові, обережно викладаємо їх у підготовлені стерилізовані банки.

Діяти потрібно акуратно, щоб не поламати гриби. Що залишився розсіл наливаємо в банки. Також додаємо в кожну баночку по 1 десертній ложці рослинного масла. 4. Тепер банки закочує і укладаємо по ковдру в перевернутому вигляді. Так рижики повинні пролежати дві доби.

Ось і все. Тепер ви знаєте відповідь на питання Як маринувати рижики на зиму? . Смачних Вам закруток!.

Як смачно замаринувати рижики?

Прочитати статтю повністю.


Коментарі:

Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × one =