Як приготувати святковий обід

Торт – Машина

харчової до

барвник червоного кольору

харчової до расітель зелёноо кольору

харчовий барвник жовтого кольору

цукровий олівець коричневого кольору

мак

1. Спекти коржі. Поки вони не охололи вирізати з них заготовки. Якщо коржі охолонуть то з них буде неможливо вирізати заготовки. так як тісто почне кришитися.

2. Поки наші заготовки остигають приготуємо крем:

600 мл охолоджених вершків

загущувач для вершків або желатин

банку вареної згущенки

Вершки збивати з загусником до тих пір, поки вони не стануть на стільки густими, що не падатимуть з маточки міксера.

Після цього додати вареного згущеного молока. Але не збивати її міксером, просто перемішати за допомогою ложки.

3. Змастити коржі кремом.

Гарненько вирівняти вгору торта і залишити на 10-12 часв пропітииваться.

4.Раскатать цукрову мастику-маршмеллоу толлщіной 5 мм.

5. покрита нею торт, начінат разглажіввать мастику треба зверху, тобто з даху. Для цього можна испльзовать крууглую, довгу, пластикову трубочку. Залишки мастики акуратно срезаать ножем.

Колеса. Вирізати за допомогою ножа дірки для коліс і лобове стёкло.

Розкачати жовту мастику. вирізати з неї лобове скло і поставити на мместо, котроє було ззаранее приготовлено для скла.

Також вчинити з фарами, ротом і номером на капоті.

Форму вокру

уг вставлених скл, фар і всього іншого обвести цукровим олівцем коричневого кольору.

6. Колеса. ирезаанние кола з’єднати за допомогою крему. Дати щоб колеса застигли, обмазати з з усіх боків тонким шаром крему. На місце покришок накласти мастику. а ефект шин зробити за допомогою маку.

Зверху машину можна прикрасити ось так:


Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven − 11 =