Як приготувати самогон зі слив

Як приготувати самогон зі слив?

Віктор Штучний Інтелект (375727) 1 рік тому

САМОГОН ІЗ СЛИВ.

Склад рецепта страви

Цукор 1.5 кг

Дріжджі 100 гр

Зливи 12 кг

Вода 10 л

Кількість порцій: 120

Спосіб приготування страви: як приготувати Самогон із слив.

Рецепт приготування сливового самогону дуже простий, однак важливо не помилитися у виборі сливи – вона повинна бути стиглої або навіть перестиглою

Отже, поетапне приготування домашнього самогону:

1. Для початку нам потрібно розім’яти сливу в кашу (не витягуючи кісточку)

2. Розчиняємо цукор в невеликій кількості води, це краще робити в окремій ємності

3) Розчинений цукор вливаємо в сливову кашку

4) Далі, в теплій воді розводимо дріжджі, вода повинна бути приблизно 30 градусів, це дуже важливо, інакше дріжджі не діятимуть

5) Розміщуємо розведені дріжджі в кашу зі слив, також як і цукор

6) Все ретельно вимішуємо, і вливаємо залишки води, без цього не вийде хороший самогон

Залишаємо наше “сливове диво” на тиждень (приблизно) в теплому місці поки буде протікати процес бродіння

Нарешті, фільтруємо наш настій через марлю, не менше двох разів і проганяє через самогонний апарат

Тепер можна з чистою совістю подавати до столу. Приємного застілля. )


Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 2 =