Як приготувати їстівний кубик Рубіка

Овочевий кубик Рубіка

Вам потрібно:

буряк 1 шт.,

морква 1 шт.,

картопля 2 шт.,

огірок 2 шт.,

рослинне масло,

лінійка,

сіль за смаком.

Приготування

Овочі ретельно помити і зварити окремо один від одного. Картопля варимо хвилин 25, морква 30 хвилин, буряк 1,5 години. Потім зварені овочі необхідно остудити. Приготуйте гострий ніж і лінійку.

Нарізаємо з овочів рівні кубики. Розмір кубиків повинен бути 12 мм. Кожен овочевий інгредієнт розкладаємо в окремі мисочки і поливаємо рослинним маслом. Беремо тарілку плоскої форми. Починаємо вигладивать кожен овочевий кубик у формі квадрата 4 на 4.

За бажанням можна зробити кубик побільше. Наприкінці завершення овочевий конструкції її полити акуратно зверху оливковою або соняшниковою олією.

Фруктовий кубик Рубіка

Вам потрібно:

м’якоть кавуна 500 г,

сир 150 г,

ківі 2 шт.,

листя м’яти,

гілочка червоної смородини.

Приготування

Взяти кавун, помити, очистити. Розрізати кавун і ложкою або ножем вирізати м’якоть. Ківі очистити від шкірки. Приготувати сир. Всі порізати великими шматочками квадратної рівної форми. Беремо гарну тарілку з плоским дном. Викладаємо фруктові шматочки у формі квадрата 3 на 3. Прикрашаємо гілочкою червоної та / або чорної смородини, зверху листочками м’яти. Можна в якості інгредієнтів для фруктового кубика Рубіка використовувати зефір, полуницю, авокадо, пастилу.

Колбасно-сирний кубик Рубіка

Вам потрібно:

Прочитати повністю: Джерело


Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 + sixteen =