Як приготувати хот-дог

Як приготувати хот-дог

Хот-дог в лаваші

* Необхідні продукти: Лаваш

* Сосиски

* Огірки

* Помідор

* Лук

* Морквина

* Майонез, кетчуп

Добре, щоб майонез був Провансаль, а що стосується кетчупу – на ваш розсуд, в суміші з майонезом його смак мало залежить від його якості, тому можете вибрати який-небудь посередній. Сосиски теж необов’язково купувати дорогі, згодяться будь-які. Корейська морквина повинна бути самою гострою. З тієї кількості овочів, які ви бачите на фотографії, можна зробити 5-8 хот-догів. Приготування складається з двох етапів, спершу потрібно зробити "салатик" з огірків і томата, а потім нарізати цибулю.

Огірки Терка Терка Огірки

Як бачите, огірки потрібно потерти на тертці (великі грубі шматочки, як якщо нарізати ножем, нам не підходять), а от з томатом так навряд чи вийде, він перетворюється на кашу. Його можна просто дрібно нарізати.

Салатик Томат Томат Салатик

Кладемо нарізану помидорку до огірків і все це перемішуємо. Один з основних компонентів готовий, залишилося порізати цибулю, і далі залишиться найпростіше.

Є кілька простих способів нарізати цибулю без сліз. Можна поставити поруч зі столом вентилятор, або каструлю з паряться водою. Можна одягнути спеціальні окуляри, тоді вже точно в очі нічого не потрапить. Або найпростіший спосіб – часто змочувати ніж і цибулину водою.

Однією середньої цибулини вистачить на кілька хот-догів, все залежить від вашого смаку.

Цибуля Цибуля Цибуля Цибуля

Після того як з цибулею покінчено, і все розкладено по тарілочках, перший етап приготування завершений. Таким чином ми звели набір інгредієнтів до мінімуму, можете зберігати їх у холодильнику, якщо не збираєтеся зробити відразу багато хот-догів.

Апетитно 🙂 Звичайно, можна перекласти все це в одну тарілку, перемішати, але ви поки не знаєте в яких пропорціях вийде смачніше всього (саме для вас), до того ж, якщо доведеться пригощати гостей, напевно серед них виявляться ті, хто не дуже любить цибулю, або навпаки, ті, кому хочеться погостріше, щоб було багато корейської моркви.

Ну що, справа за малим. Перемішати салатики і цибулю з майонезом і кетчупом, розкласти лаваш на столі і промазати його майонезом, але тільки не багато, запекти сосиску над газовою плитою (для тих, у кого немає гриля) і згорнути все це справа в той самий хот-дог.

Вірменський лаваш, хоч це і окремий вид лаваша, скрізь роблять різних розмірів. У нашому випадку попався досить великий, тому, якщо у вас такий же, його можна скрутити тільки наполовину, а решта відрізати, так буде смачніше.

Хот-дог Салатик Сосиска Хот-дог

Для того, щоб хот-дог тримав форму, не розвертався, можна обернути його з одного боку в аркуш паперу, як це зазвичай роблять в точках продажу. Залежно від кількості кетчупа з майонезом можете ще приготувати серветки, ця справа може маленько потекти.

Вірменський лаваш дуже тонкий і черствіє набагато швидше звичайного хліба, тому вимогливий до зберігання. Не витягуйте його надовго з пакету і тримайте в холодильнику. Той хот-дог, який ви бачите на останніх фотках, обгорнутий не в той лаваш, який ви бачили спочатку. Встиг розкришитися.

Отже, з такою великою кількістю фотографій можна подумати, що процес займає багато часу, а на ділі – не більше 20-30 хвилин. Все дуже просто.


Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twenty − 16 =