Як приготувати чіпси в домашніх умовах

Як приготувати чіпси в домашніх умовах?

Торіна Дубощітова Гуру (2917) 1 рік тому

Отже, для того, щоб приготувати чіпси в домашніх умовах, нам потрібні такі інгредієнти:

П’ять картоплин середнього розміру

Рослинна олія

Сіль і спеції за смаком

Фольга

Перед тим як приступити до приготування, готуємо картоплю, моєму його і акуратно очищаємо від шкірки. Беремо дошку і нарізаємо картоплю круглими пластинками товщиною від двох до чотирьох міліметрів. Не забувайте про те, що чим товще нарізка, тим довше готуються чіпси. Ріжте скибочки якомога рівномірніше, дуже зручно використовувати для цього спеціальну багатофункціональну тертку. Помістіть нарізану картоплю в миску і влийте туди одну чайну ложку рослинної олії, перемішайте вміст. Якщо частина масла скла на дно посуду, то злийте зайве. Вийміть з духовки деко і застеліть його харчовою фольгою, якщо є можливість, то можна нанести на фольгу спеціальний спрей від пригорання. Викладаємо на деко одним шаром скибочки картоплі. Включаємо духовку і розігріваємо його до 200 градусів, поміщаємо в нього деко з картоплею і чекаємо двадцять хвилин. Це приблизний час приготування чіпсів в домашніх умовах, але воно не точне і може залежати від багатьох факторів, тому необхідно періодично контролювати процес готування.

Tatti Майстер (2377) 1 рік тому

Наріж тонкими скибочками картоплю і обсмажити їх у великій кількості масла.

А солити потрібно вже готові, після того як виймеш зі сковороди і покладеш на серветку, щоб жир вбрався.

Понтелемон Бовін Просвітлений (42922) 1 рік тому

Картопля-2-3 шт.

На папір для випічки (пергамент) викладіть в один шар скибочки картоплі. (Саме успіх справи в маленьких порціях)

За бажанням можете посолити, додати спеції на ваш смак.

Увімкніть мікрохвильову піч на потужність 700 Вт, готуйте 3-5 хвилин (. Ну ні як півгодини, що написано раніше. Навіть не знаю що за вугілля будуть за цей час)

Як тільки побачите, що поверхня скибочок стала злегка коричневою-відразу ж виймайте і перекладайте на паперові рушники.

Але не раніше – інакше чіпси НЕ будуть хрустіти.

Повторюйте цю процедуру, поки не закінчиться картоплю.

Віктор Штучний Інтелект (375727) 1 рік тому

Процес приготування домашніх чіпсів:

– начистити потрібну кількість картоплі, вимити й нарізати дуже тонкими скибочками;

– викласти нарізану картоплю в миску і туди ж покласти ложку будь-якого пісного масла, щоб воно обволокло весь картоплю, перемішати;

– взяти деко, застелити дно фольгою і змастити злегка маслом;

– розмістити деко в духовку під температурою близько 200 градусів на 15-20 хвилин, можна довше (дивитися до готовності, щоб вони стали рум’яними);

– дістати з духовки і дати охолонути, не чіпаючи; можна посипати будь спецією і сіллю.


Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 + four =