Як поліпшити пам'ять?  5 елементів відмінною пам'яті

Темп і розвиток усіх галузей життя вимагає від нас того, щоб більше знати і могти. Можна записатися на курс, який допоможе нам упорядкувати надлишок інформації, що знаходиться в нашій голові, але не забувайте про і щоденною, яка є основою нашого функціонування. Хто забуває? Проблеми з пам’яттю це не тільки питання віку.

Сьогодні ця проблема актуальна для молодих і професійно активних людей. Ефективне мислення, концентрація уваги або запам’ятовування, вимагають надходження відповідної кількості в наш організм. Корисно діють вуглеводи, які обумовлюють правильну роботу мозку.

Основним джерелом енергії є глюкоза, яка міститься в кашах з цілісного зерна, коричневому рисі, з борошна грубого помелу, кісточках фруктів, і фруктах. Білки є будівельним матеріалом всіх клітин нашого організму і відповідають за їх відновлення і регенерацію. Брак білка гальмує розумові процеси, ріст і розвиток організму, а також призводить до зниження імунітету.

Найкращим джерелом є: м’ясо, ковбасні вироби, птиця, риба, молоко, сир і яйця. Слід вибирати пісні види м’яса, а потреба в білках компенсуйте молочними продуктами. Лецитин є фосфоліпідом, який впливає на поліпшення пам’яті. Лецитин часто використовують як компонент препаратів, що поліпшують концентрацію уваги. Він створює стіни клітин і є складовим елементом мозку і нервової тканини.

Покращує кровообіг, призводить до правильного притоку крові і кисню до мозку і гальмує процеси старіння. Лецитин знижує також рівень шкідливого холестерину в крові, що протидіє склерозу, ішемічної хвороби серця і церебральної ішемії. Лецитин також міститься в, волоських горіхах і арахісі, жовтках яєць і паростках пшениці. Калій є одним з найважливіших для нашого організму. Він обумовлює правильну роботу серця, регулює водний і кислотно-лужний баланс.

Калій відповідає за харчування мозку киснем, що поліпшує мислення. Калій міститься в насінні бобових рослин, бананах, сливах, смородині і сухофруктах. Цинк є мікроелементом, і навіть мінімальна його нестача ускладнює процес концентрації уваги і запам’ятовування. Тому, він рекомендується тим, хто хотів би поліпшити свою уявну здатність, а також людям з метою запобігання ефектів деменції в старості.

Джерелом цинку є устриці, морська риба, бобові рослини, і зерно. Важливо, щоб Ви вже зараз подбали про правильну роботу свого мозку, щоб він справно служив протягом довгих років. Правильна і в поєднанні з є тим, що ми можемо зробити самі для себе і свого організму.

Сніданок: хліб житній / з борошна, просіяного один раз, масло, салат, шинка з птиці, жовтий сир, помідор, петрушка, зелений чай Другий сніданок: банан, натуральний кефір Обід: варена картопля, печене з приправами, варена спаржа, фруктовий сік Полудень: Вечеря: хліб житній / з борошна, просіяного один раз, масло, салат, тунець у власному соусі, паростки сої, морквяний сік.

Як поліпшити пам’ять? 5 елементів відмінною пам’яті

Прочитати статтю повністю.


Коментарі:

Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten − 10 =